Badhoevedorp: Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk

Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk in BadhoevedorpBadhoevedorp, 7 november – Een automobilist heeft woensdagavond het voertuig dat hij bestuurde total-loss gereden. De man raakte bij een wegversmalling een betonnen blok. Vermoedelijk heeft de man in een black-out vervolgens vol op het gas getrapt waardoor de wagen zo’n 150 meter verderop tot stilstand kwam.

De bumper van het voertuig lag halverwege het betonnen blok en de plaats waar de wagen tot stilstand kwam. De bestuurder van de wagen is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis. Van de voorkant van de wagen was niet veel meer over. Een bergingsbedrijf heeft de wagen later op de avond opgehaald. De Nieuwemeerdijk was door het ongeval tijdelijk gestremd.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Badhoevedorp: Automobilist rijdt wagen total-loss op Nieuwemeerdijk”

  1. Anno

    Als dat ding op de stoep stond wordt het een ander verhaal Mandy.
    Maar ik weet niet beter of daar op dat stuk dijk zijn ook van die irritante en gevaarlijke wegversmallingen aangebracht in de vorm van betonnen bloembakken. Vandaar mijn reactie.

    De eerste betonnen bakken verschenen ooit op de vijfhuizerdijk bij de woonboten daar. Ondanks hevig protest van allerlei verenigingen voor veilig verkeer en tientallen zware ongevallen met soms ernstig letsel later, zijn ze daar gewoon mee doorgegaan. Kijk eens naar die wegversmallingen op de Hoofdweg westzijde tussen Lijnden en Hoofddorp…. in het donker, en dan zeker bij regenachtig weer, zijn die zo goed als onzichtbaar. Maar ze leveren wel enorme schade op als je ze aanrijdt. Voor mij als bekende van de wegen hier kan ik daar wel mee omgaan. maar je zult hier maar vreemd zijn en niets van die rommel afweten…

    Ik blijf bij mijn mening dat menig wegbeheerder eens goed zou moeten gaan nadenken en dit soort idiote fratsen snel terugdraaien.
    Het helpt ook niet eens, verkeersluw maken door obstakels en zelfs bussluizen of hele afsluitingen. Het betekent alleen maar dt al het verkeer over de weinige overblijvende wegen heen zal moeten en daar volledig op een hoop loopt. Gevolg is meer protesten, meer roep om verkeersluwmakende maatregelen en dus op enig moment staan we echt overal stil, want je kunt haast nergens meer fatsoenlijk langs.

    Ik vraag me af wat het effect van alles opheffen en wegen weer vrijgeven zal zijn, alles zal vermoedelijk veel beter doorrijden, maar de drukte zal zich spreiden en dus zal de overlast meevallen. Ok, sommige straten worden drukker dan nu, anderen juist stukken minder druk. Het spreekwoord “gedeelde smart is halve smart” is daar op zijn plaats.

    Dus van mij mogen die bloembakken en andere obstakels heel snel overal weg. en ja, dan wordt het voor mijn deur ook drukker, maar als je dan overal kunt doorrijden vind ik dat een klein offer tegenover veel winst.

  2. Mandy

    Je mening slaat kant nog wal Anno! Het betrof GEEN betonnenbloembak midden op de weg! Het ging om een betonnen paal midden op de STOEP! Goddank dat er niemand liep er hadden gewonden of doden kunnen vallen! Ik zeg: automobilist mag de schade vergoeden aan straat auto’s en scooter die zwaar beschadigd zijn en wat mij betreft NOOIT meer achter het stuur!

  3. Anno

    Het zou eigenlijk verboden moeten worden om obstakels op een rijbaan achter te laten. Je mag er ook je vuilnisbak niet midden op de rijbaan zetten, waarom dan wel betonnen bloempotten?

    Ik zeg: wegbeheerder… vergoeden die schade aan die auto!

Reacties zijn gesloten.